joi, 25 aprilie 2013

Un loc care iti permite sa visezi frumos

A fost apreciat de regi , de oameni de stat, de filozofi sau de oameni al carui gust pentru frumos exista .E vorba de Conacul Bratienilor din judetul Arges.O minune arhitecturala plasata intr-un peisaj de exceptie.Nu a devenit muzeu.Nu stiu daca e bine sau rau .Poate ca totusi e bine ca e deschis pentru toti cei care vor sa-si marcheze evenimentele din viata, mai ales ca exista o selectie a clientelei si e normal sa fie asa .
Inutil sa mai spus ca aici au trait Bratienii .
http://www.conaculbratienilor.ro/galerie-foto#prettyPhoto[22]/0/ -posibilitatea de a visa -asta iti ofera in primul rand o seara , un eveniment petrecut aici .

vineri, 5 aprilie 2013

In urma noastra nu ramane decat iubire

Asa suna teorita in privinta omului .As fi de acord cu aceasta teorie caci, nu-i asa , daca lumea ar fi plina de iubire cine ar mai avea nevoie de medici si de terapii?! Dar am o nelamurire plecand de la idea ca nu, lumea nu e nici pe departe plina de iubire ci dimpotriva .Atunci cum sa ramane dupa un morman de ura, dispret, lacomie, ura si toate relele, doar iubire?

marți, 2 aprilie 2013

O plimbare cu barca

Mangaiat de ramurile unor salcii pletoase si inconjurat de mireasma florilor de primavara.Ce dor imi e de verdele naturii .