duminică, 29 septembrie 2013

Sa cerem orice dar sa nu mai gandim

Pe mine ma debusoleaza usurinta cu care oamenii fac acuzatii. Nu mai sta nimeni sa inteleaga ce se intampla.Imediat cere imperativ ba strapirea unei natii, ba excluderea dintr-o organizatie gen UE , ba excluderea de pe Pamant.N-are nicio importanta ca se cer aiureli, ca se acuza in grup, prin generalizare.Toata lumea e impotriva cuiva. Posteaza niste cucoane nistre strigate isterice pe diferite site-uri din Franta cum ca sa vezi chilareala de caini in Romania( as, cainii sunt liberi si stapani pe strazi ca si pana acum si asa vor ramane ) si sar francezii ca apucatii cu tot felul de ocari la adresa romanilor , in general, evident, cum altfel si ...si cer excluderea Romaniei din UE ca vezi Doamne, ce cauta niste salbatici ca noi intr-un asa club elitist (sic) .
Citesc romanii pe site-urile de stiri depre lapidarea unei femei in Pakistan si ghici ce ? Sar si ei ca apucatii, dupa ce au fost etichetati de francezi ca fiind niste animale , niste salbatici care isi fierb copiii in oala cu ciorba, ca pakistanezii, toti, in grup , sunt niste animale, niste salbatici ...sa fie nene exclusi ...de unde? ..pai cum de unde ?...de pe Terra !!!
Ce sa mai cautam adevarul?! Sa facem acuzatii! Sa cerem excluderea din orice ...dar sa cerem ceva ...ceva cat mai rau cu putinta .Sa ne omoram unii pe altii in numele globalizarii dar mai ales al omeniei.

joi, 26 septembrie 2013

Adevarul nu e numai relativ , este si nedorit

Sunt multi cei care ar vrea sa afle adevarul, indiferent cum ar arata el si indiferent din ce domeniu? Oh, nu, nici vorba.Majoritatea are o conceptie personala si daca indraznesti sa spui ca adevarul nu e ala, te-ai incarcat cu multe, multe rele. Am gasit ditamai oracaiala pe un site francez care apara ...drepturile animalelor cum ca dupa ce am fost noi toti, romanii adica, toti tigani, toti hoti, toti cersetori acum suntem cu totii si asasini. Am incercat in naivitatea mea ( cred ca oamenii cu ceva minte in cap isi rezolva orice problema prin discutii si prin incercarea de a cunoaste adevarul) sa le spun politicos ca lucrurile nu stau chiar asa . Pfffff, atata mi-a trebuit caci un val de ura si de invective s-au abatut asupra mea , cum indraznesc eu sa-mi apar tara ( asta a fost intr-adevar o intrebare idioata), ca romanii au cersit bani la CEE inca din 1980 (ce idiotenie !) ca sa rezolve problema cainilor fara stapan si iata acum ce fac asasinii nenorociti.Sigur, francezii astia nu au avut ce comenta si s-au autoblamat cand o lege similara a fost adoptata in tara lor caci interesele erau aletele atunci. Unii atatatori erau , in mod evident, romani dar nici francezii nu erau cu nimic mai civilizati sau mai educati din moment ce fara sa vada ca tocmai spusesem ca eu, spre deosebire de atatatori, am adoptat 6 caini maidanezi si 6 pisici pe care le ingrijesc la mine acasa , nu ies nicioadata hai hui pe strada, mi-au trantit propria prostie si agresivitate fix in brate . Asa ca , daca va mai apuca cheful sa credeti ca romanii sunt cei mai nenorociti oameni de pe planeta incercati sa gustati si altceva.S-ar putea sa reconsiderati totul.

marți, 10 septembrie 2013

Cand oamenii nu mai stiu ce e ratiunea

Ca sa vedeti cine e madame Mira Iordanescu va las mai jos un comentariu facut , bineinteles in limba engleza caci doamna Iordanescu nu stie a vorbi romaneste(sic) la un articol aparut in ziarul Gandul despre sutele de persoane muscate de caini.Aceasta doamna se da de ceasul mortii in spatiul virtual sa faca cum o face sa ne creeze o imagine de criminali .
Mira Pantazopol Iordanescu · Top Commenter · School of Hard Knocks, University of Life
AND SO WHAT? Now you think that ONLY in Romania, animals bite people? And besides, yes, those bitten by their own animals did not HAVE TO GO for a vaccine, did they? Aren't they supposed to have their animals VACCINATED? And how about those "bitten" by stray dogs? Isn't it TRUE that people get FREE vaccines IF they say that they were bitten by stray dogs? And how about the MOTIF they were bitten? Dogs do not bite UNLESS PROVOKED...Give me a BREAK...you STARTED A MANIPULATIVE CAMPAIGN against stray dogs, to INCITE HATE against them and their protectors....WTH is this? DO you know how many people are bitten EVERY YEAR in North America? over 2 million....and the media does not make such a FUSS about it....only in very tragic circumstances...IDIOTS....and how about those numbers being " exaggerated" it is very well known that Romanians tend to "add" numbers here and there....SHAME ON YOU...How about an article showing HOW MANY PEOPLE DIED on the roads because of negligent drivers? Or in your own hospitals because of LACK of proper care, medication, etc?
 
Adica si ce daca i-a muscat? Ce mare chestie !!!???

Minciuni si dezinformari

Se trezesc cateva cucoana care nu au facut nimic pentru cainii fara stapan sa scrie tot felul de lucruri oribile despre poporul roman si despre o lege care functioneza in toate tarile lumii. Peste tot stimata doamna  Mira Pantazopol Iordanescu cainii abandonati sunt eutanasiati.Autoritatile din Romania ar trebui sa ia masuri impotriva dvs pentru ca aruncati tot felul de minciuni in spatiul virtual.Ne-am saturat sa nu putem trai decent in tara noastra din cauza unor impostori.Aveti posibilitatea doamna Mira Pantazopol Iordanescu sa adoptati si sa ingrijiti la dvs pe proprietate caini fara stapan. Ce faceti acum nu e decat o mizerie pentru ca mintiti .Cainii trebuie luati de strada . Ajunge cu protectorii astia care au papat zeci de milioane de euro din buzunarele noastre fara sa faca nimic. Peste tot in lume se practica aceasta metoda .Ba as putea spune ca pe langa alet tari legea actuala e chiar mai ingaduitoare.Terminati cu dafaimarea unei intregi natii pentru a va sustine interesele dvs sau fanteziile dvs

duminică, 8 septembrie 2013

Unde e discernamantul?

cat de usor e sa fii politician in Romania si sa faci tot ce-ti taie capul pentru prosperitatea personala!!! E foarte usor pentru ca populatia este foarte usor de manipulat iar romanii foarte dornici in a-si da unul altuia in cap fara sa stea macar un secunda pe ganduri sa vada ca exista niste probleme seriose in tara asta care ii afecteaza pe toti. Ce sa mai ceri sa iasa populatia activa in strada pentru a apara drepturile pensionarilor cand a fost atat de simplu sa declansezi un razboi civil pe tema maidanezilor. Arunci o idee despre eutanasiere si imediat niste domni si doamne care au interese in a pastra cainii in strada sau alti domni si doamne a caror integritatea psihica e mai mult decat indoielnica sar cu gurile zbierande sa ceara sa fie lasati cainii in strada.Cand auzi ca se mai autodefinesc si  iubitori de animale chiar te apuca sila .Un om care nu isi respecta semenul, care nu da doua cepe degerate pe viata unor copii, care e gata sa-ti sara la beregata doar pentru ca vrei sa-ti fie respectate drepturile fundamentale nu poate fi iubitor de nimic. Ori de bolnav psihic , ori e total lipsit de empatie , ori are interese mizerabile in aceasta zona . Nu exista o alta varianta .Un adevarat iubitor de orice isi vrea acel orice aflat sub protectie.E ca si cum ai spune iubesc toti copiii dar imi doresc cat mai multi aurolaci .E identic.Daca mai adaugam si agresivitatea extrema a acestor "iubitori " de animale concluzia este una singura - ne lasam manati de la spate de politruci ticalosi, de jefuitori si de nebuni de legat.

miercuri, 4 septembrie 2013

Dumnezeu e iubire

Romanul e om cu frica de Dumnezeu -am auzit exporesia asta de nenumarate ori si m-am tot gandit ce-o fi vrand ea sa insemne pentru ca din cate stiu eu Dumnezeu e iubire.Cred ca incep sa inteleg de unde vine si idiotenia asta. Se arunca in spatiul virtual o multime de mizerii la adresa lui Arsinel pentru ca avut neobrazarea sa beneficieze de un transplat renal.Problema alora care injura si tipa si il trimit pe Arsinel ba in Israel, ba la naiba, e ca medicul care i-a facut transplatul ii lasa pe altii sa moara doar pentru ca nu au bani sa-l plateasca. Nu inteleg care e vina actorului dar ma intreb , astia care tipa isterizati ca era un mos si oricum n-avea talent si prin urmare trebuia lasat sa moara, chiar nu inteleg ca fiecare are dreptul la viata si ca daca medicul ala e spagar si criminal nu e vina actorului ? Nu vreau sa mai aud  chestii de genul -statul e de vina, institututiile statului sunt de vina etc pentru ca in astfel de situatii vina de fapt nu mai apartine nimanui. Ce nu inteleg isterizatii astia care au"frica de Dumnezeu" e ca avem cu totii aceleasi probleme si propagarea urii in randul nostru nu face decat sa lase mana libera celor care au facut muuul,t muuult rau fiecaruia dintre noi, sa-si continue activitatea nestingheriti .Nu stiu daca a fost mai multa ura intre oameni (intre romani) vreodata .Daca nu ne trezim din isteria asta generala si daca nu incepem sa ne cerem uniti drepturile , situatia va deveni cu adevarat dramatica pentru ca intotdeauna e loc si de mai rau.Si daca Fat Frumos nu exista nici frica de Dumnezeu nu are logica pentru ca Dumnezeu este iubire .

luni, 2 septembrie 2013

Eutanasiati platitorii de taxe si impozite

O problema pe care unii nu o judeca decat in varful nasului o reprezinta cainii fara stapan. Sunt niste persoane care daca indraznesti sa spui ca nu au ce cauta animalele pe strazile oraselor imediat iti sar la gat si iti arunca in fata tot felul de invective.Cum sa dialoghezi cu astfel de persoane?N-ai cum!!! Par pur si simplu acefali . Pai nu te poti autoproclama iubitor de animale din moment ce sustii ca acestea trebuie sa stea pe strazile oraslui.Din start ti-ai demonstrat si micimea intelectului si lipsa sentimentelor. Pa urma vin sforaitorii din politica.Astia nu pierd niciodata ocazia de a se catara fie si pe cadavrul unui copil omorat de cainii fara stapan .Oribile creaturi.Dar am mari indoieli si in ceea ce priveste nivelul unor concetateni.E veche de 20 de ani si nimeni nu a vrut sa o rezolve cand treaba nu era deloc complicata.Se arunca vina ba pe asociatiile de protectie a animalelor care sunt multe si inutile ba pe cei de la tara care nu isi sterilizeaza animalele.La un calcul extrem de simplu fiecare ar putea sa realizeze ca o campanie obligatorie de sterilizare a cainilor din gospodariile taranesti , in mod gratuit , ar fi fost cu muuult, mai ieftina decat sumele colosale care se cheltuiesc pentru pseudosterilizarea cainilor( nu prea se face ca sa aibe in permanenta surse de venit) , vaccinurile aplicate sutelor de mii de oameni muscati de caini , milioanelor de euro bagate in constructia unor asa zise biobaze care s-ar transformat in lagare de exterminare in chinuri .
Suma cheltuita de stat pentru sterilizarea tuturor cainilor din gospodariile individuale, ciparea lor si o evidenta clara in ceea ce priveste stapanul animalului, metode coercitive pentru cei care isi abandoneaza animalele pe domeniul public, alte coercitii pentru toti cei care construiesc tot felul de sandramale in fata blocurilor ca sa se adaposteasca vreun caine si problema ar fi fost demult rezolvata .Eutanasia are si ea rolul ei si ar fi trebuit aplicata in special animalelor bolnave incurabil si celor agresive .In Pitesti exista o fundatie care merge mana in mana cu primaria .Ce-o fi facand fundatia aia in afara de faptul ca toaca bani, mie nu prea mi-e clar.Ii anunt de o saptamana ca au aparut caini necipati, nesterilizati , noi, in cartierul in care locuiesc.Sunt si agresivi.Au format o haita mare si ataca tot ce le iese in cale .Nimeni nu a reactionat.Daca astea sunt asociatiile pentru protectia animalelor, merita desfiintate si condamnate sa plateasca daune pentru fiecare om care a fost agresat in orice fel de aceste animale.Altfel de ce sa nu fie eutanasiata populatia care asigura banii din bugete? Pastrati asociatiile si cainii si eutanasiati platitorii de taxe.Poate asa veti afla "dragi" politruci cine va asigura traiul .