sâmbătă, 20 martie 2010

Cum se fura rahatul de pisica


In  urma cu vrea 6 ani am luat acasa ca sa-i  salvez de la moarte sigura doi pui de pisica .Erau atat de slabi si de plini de purici incat o zi intreaca mi-a luat doar sa-i curat .Doar capul le mai ramasese vizibil si destul de disproportionat de restul corpului , fiind prea mare.Povestea cu puii de pisica mi-a venit in minte, alaturi de un banc ,dupa ce am vazut cam cum se calca oamenii in picioare pentru a cumpara la prêt redus un lucru inutil pentru cei mai multi dintre ei.Caci oamenii care s-au purtat ca niste salbatici la Iasi cumparau bormasini si pentru ele s-au calcat in picioare unii pe altii.Macar daca ar fi fost agheasma.
Revin la pisicute,pe care le-am salvat.Ba s-au facut niste pisoi de toata frumusetea carora le-am gasit si stapan.Cei doi pisoi isi faceau nevoiele intr-o cutie cu nisip.Intr-o dimineata am ambalat cutia ca sa o duc la gunoi si am pus-o in fata usii de la intrarea in casa prêt de maxim jumatate de ora.Recunosc faptul ca am ambalat-o foarte bine doar dintr-un singur considerent.Sa nu iasa mirosul afara.Ei bine am avut  mare surpriza cand am iesit din casa sa constat ca veceul pisicilor disparuse.Cineva tentat de cutia lasata la usa si ambalata cu grija o furase.Daca surpriza mea a fost mare, a celui care si-a desfacut fericit de achizitia pe care o facuse pe gratis trebuie sa fi fost infinit mai mare dar sper ca macar si-a primit lectia pe care si-a dat-o singur.Bancul de care mi-am amintit era cu unul care isi scosese frigiderul vechi in fata casei si pusese pe el un anunt ca poate fi luat gratis.Frigiderul a stat acolo o saptamana fara sa-l ia nimeni.Cand a pus omul anunt ca frigiderul e de vanzare si costa 400 de lei a disparut in mai putin de o ora.Concluzia s-o traga fiecare.

2 comentarii:

  1. Hahahah,da ,romanii sunt de cutia pisicilor,daca pot spune asa.Foarte frumos insa poate cineva ti a dus la gunoi cutia? Cine stie,poate ai oameni buni pe scara,te ai gandit?:pE posibil nu?A zis sa te scuteasca de un drum pana la gunoi ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ehehehe ar fi fost bine dar sigur nu.Nu de alta dar de ani de zile intai scot punga cu gunoi la usa si pe urma ies si eu si nu mi-a luat-o nimeni ca initiativa de a o duce la gunoi.Intr-o prima faza mi-a fost rusine ca s- ales omul cu o cutie plina cu nisip si rahat de mata pe urma mi-am zis asta e ,sa se sature sa ia .

    RăspundețiȘtergere