luni, 27 septembrie 2010

Pedeapsa capitala pentru unii politicieni

Foste oaze de verdeata transformate in terenuri otravite pe care nu mai creste nici macar un fir de iarba, o populatie saracita si bolnava, un sistem medical practic inexistent,o cota enorma a analfabetismului, paduri rase de pe suprafata pamantului , catasrofe naturale, un sistem energetic aflat in custodia marilor corporatii internationale alaturi de toate resursele naturale, lipsa sperantei si a oricarei sanse –cam asa va arata Romania peste putin timp daca nu reusim sa ne punem cap la cap , sa ne dam mana intre noi petru a salva macar ce-a mai ramas.Cam asta va fi viitorul apropiat al fiecaruia dintre noi, oameni obisnuiti, daca nu le impunem policienilor nostri sa joace in favoarea si pentru interesul national.Iar pedelistii sunt de departe raul cel mai mare pe care l-a trait tara asta .Dispute aprinse s-au creat intre ministrul actual al agriculturii, Valeriu Tabara si cel am mediului, maghiarul Laszlo Borbely, pe seama intruducerii culturilor modificate genetic in agricultura romaneasca.Sa nu credeti ca maghiarul Laszlo ar vrea aceste hidosenii agricole ci exact portocaliul Tabara care sustine cu vehementa introducerea OMG in Romania, fie si calcand in picioare politicile UE pe aceasta tema.Sigur, Valeriu Tabara are interese personale in aceasta tema intrucat e un colaborator vechi al firmei americane Monsanto, cel mai mare producator de OMG –uri din lume .Intre timp se fac tot felul de tumbe pentru a descarca Rosia Montana de sarcinile arheologice pentru a da verde canadienilor de la Gold Corporation sa spele cu cianuri padurile si pasunile de la munte .Singura explicatie pe care o are Tabara pentru sustinerea acestor hidosenii numite organisme modificate genetic este faptul ca agricultura romaneasca, in lipsa lor, ar ramane la coada celor europene.Dar Romania poseda nenumarate terenuri ecologice pe care s-ar putea crea culturi bio pentru care europenii platesc mormane de bani, insa din acest lucru Tabara nu ar castiga niciun ban pentru el si familia lui si prin urmare tine micul agricultor si milioane de hectare de terenuri agricole excelente pentru culturi sanatoase intr-o paragina totala, special pentru a-I impune pe nemernicii de la Monsanto si otravurile lor .Pentru ce toate astea?Pentru niste bani pentru care ii va primi Tabara, in conturi bine ascunse, de la Monsanto .Astia sunt de fapt adevaratii faptuitori ai crimelor impotriva umanitatii.Tabara si cei ca el sunt cei are ar trebui judecati si condamnati pentru crime in masa si subminarea economiei nationale(chiar daca existe niste unii care se intreaba care economie) iar pentru ei n-ar fi rau daca s-ar reintroduce pedeapsa capitala .Suntem la un pas de a distruge tot ce a lasat Dumnezeu bun pe teritoriul acestei tari daca nu reusim sa-I scotem in branci si pe usa din dos pe toti pdl-istii si daca nu transmitem clasei politice ca nu mai intentionam sa ii suportam nici prostia, nici hotia si nici reaua vointa

4 comentarii:

  1. Eu am o "teorie" pertinenta in cazul salvarii Romaniei de la dezastru:Singura solutie a tarii si a noastra este ca Romania sa se prabuseasca total si dupa aceea sa inceapa reconstructia.
    Pare cam dur si,unii ar spune,distructiv,dar este clar ca nu este o alta posibilitate.Nu trebuie sa mai credem ca vor veni cativa insi la putere,deontologi si patrioti,care sa ne scoata din probleme.Astfel de sperante se dovedesc a fidesarte si nerealiste.Cei care s-au perindat in ultimii 20 de ani pe la conducerea tarii ne sunt cele mai bune exemple.

    RăspundețiȘtergere
  2. Teoria ta o impartasesc si eu mai ales ca sociatatea in ansamblul ei e construita pe niste criterii fara suport, nu mai exista modele reale si nu exista un sistem de valori .Pe de alta parte cred ca e momentul ca adevaratii oameni de caracter sa inceapa sa se implice in viata publica pentru ca ne place sau nu politicul ne influienteaza vietile mai mult decat orice altceva .

    RăspundețiȘtergere
  3. Romania este in cadere libera, cu sau fara PDL fenomenul este iminent.
    Problema este ca adevaratii oameni de caracter au obosit, altii s-au scarbit, ceilalti nu mai vad rostul, unii pur si simplu nu mai vor, iar restul, restul au plecat demult si nu din lipsa de patriotism.

    Pesonal am renuntat la lupta. Ooo si ce aprig am fost.

    Spui sa ne luptam cu politicienii? Sa luam atitudine? Corect! Absolut corect. Sa presupunem ca iesim victoriosi: ce te faci cu plebea lipsita de scrupule si cultura? Cu vecinul tau de la 3 care se scarpina la ... si voteaza cu cine-l pune mai putin la munca. Ce te faci cu... sau cu ... Ce faci cu ei?! Crezi ca sunt putini? Sunt multi. Cata frunza si iarba. Foarte multi si tind spre termenul toti.
    Puterea actuala, ca si cele din spate, in general vorbind, reprezinta exact spuma poporului. Ca esti tu altfel, ca este si Catalin, eu si xulescu si pote chiar si Z.. nu reprezinta nimic. Poate sa avem grija unii de altii reusim. Dar sa-i invingem, niciodata!

    Nu mai zic "parerea mea" ca este evident. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa un intreg maraton pro renuntare ai revenit spre final, Bogdan, spectaculos.ca mine, ca tine, Ca Daria sau Catalin sunt multi.Prostia este foarte zgomotoasa si din acest motiv ne pare ca ea a acaparat intreg spatiul.revenirea ta sper final "sa avem grija unii de altii" a reprezentata de fapt esenta caracterului tau.Ai demonstrat cu alte cuvinte ca nu ai renuntat niciodata.Poate ca de fapt cu asta ar trebui sa incepem.Sa avem grija unii de altii iar cei de care spui tu ca sunt multi nu uita ca sunt si lipsiti de minte iar omul nemintos nu are putere .

    RăspundețiȘtergere