duminică, 27 februarie 2011

Intrebari

Am 2  intrebari :Conteaza cati bani? dar cum i-ai   facut?

5 comentarii:

  1. Conteaza totul , dar in primul rand contezi tu . Daca ai bani si esti impacat cum i ai facut , atunci bucura te de ei.Da, da da zi si mie cum i ai facut ca vreau si eu :)))))))
    N as putea sa fac de exemplu niciodata bani ca Moni , ar mai fi multe moduri in care n as putea sa fac bani , asa ca raman tot saraca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau ca pana acum nu ai raspuns decat tu.Intrebarea era pusa cu un scop .Cu riscul de a parea ipocrita iti spun ca eu nu am bani dar nici nu vreau.Nu mi-am dorit nicioadata sa am bani.Mi-am dorit insa ale lucruri , mi-am dorit sa traiesc intr-un mediu curat, sa fiu inconjurata de oameni educati, mi-am dorit mai multa moralitate, mi-am dorit sa traiesc intr-o societate care sa aibe un sistem de valori care sa-mi permita si mie dar si celorlalti sa ne dezvoltam armonios,mi-am dorit sa traiesc intr-o tara respecabila si sa fac parte dintr-un mediu respectabil.Din pacate nu mi-a iesit nimic iar sperantele mele ca vom ajunge candva sa intelegem ce e cu adevarat important sunt din ce in ce mai mici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din punctul meu de vedere intrebarile sunt relative.
    Acum :la prima intrebare,daca gandim subisctiv,da conteaza ,o spune "romanul intelept":
    "banii nu aduc fericirea dar o intretin"
    Bineinteles,scara de valori umana este o cu totul alta .Parem ipocriti cand spunem ca nu avem nevoie dar nu asta ne face fericiti.Te face fericit un zambet,o floare ,o valoare(metaforic vorbind)si tot ce ai enumerat mai sus .Banul nu e decat o valoare seaca ,fara viata ,fara trairi.
    Daca ar conta cum i-am facut ? chiar nu conteaza nici pentru noi nici pentru altii.
    Vom mai urca o treapta atunci cand toti vom intelege ca toate astea sunt trecatoare si important e ce ramane in spirit si amintiri.
    Deaceea sunt poeti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu conteaza ca un individ are sau nu are bani. Conteaza cine este. Avantajul de a avea bani este ca iti ofera libertate. Libertate si ceva liniste. Mai mult conteaza cine e omul

    RăspundețiȘtergere
  5. @Peste,am ajuns sa fim doar consumatori de etichete si din acest motiv cred eu ca uitam sa vedem dincolo de ele .Asta era motivul pentru care am pus intrebarea .Ma exaspereaza superficialitatea si sistemul asta idiot de valori si in acelasi timp ma bucur ca mai sunt inca multi care apreciaza ce e de apreciat .Multumesc pentru raspuns

    RăspundețiȘtergere