vineri, 18 martie 2011

Armata angajeaza firme private sa o pazeasca

Romanii trebuie sa cheltuiasca atat cat produc si produc putin.Prin urmare si veniturile lor trebuie sa fie mici -cam asa spunea Basescu.Eu nu il mai numesc presedinte pentru din punctul meu de vedere acest personaj e doar un impostor care ocupa ilegal palatul Cotroceni .Mai avea putin si plesea cu pumnul peste bot orice roman care ar fi incercat sa il contrazica si sa-i atraga atentia ca ceata lui de infractori care se adaposteste prin institutiile statului, cheltuieste aiurea banii.Si acum auzi poveste.Armata romana , "viteaza "nostra armata romana angajeaza firme private de paza ca sa o pazeasca.Voua vi se pare normal asa ceva?O unitate militara din Pitesti da 17 miliarde de lei unei firme de paza care vrea sa o pazeasca.Ce e asta?Asta e armata romana?Pai daca are nevoie de paza unei firme private pe care sa i-o platim tot noi , e cazul sa fie desfiintata.Ce armata e asta?17 miliarde de lei ca sa pazeasca o firma privata o unitate militara????????????Domnule, asta-i curata nebunie .Pai hai sa strangem bani sa angajam un alt Guvern care sa ia masuri in locul astuia, si sa platim un serviciu de informatii din afara sa culeaga informatii in locul SRI si hai sa angajam profesori din afara care sa-i invete pe profesorii nostri cum sa fie dascali si hai sa angajam medici din afara care sa-i invete pe ai nostri cum sa isi faca meseria si intre timp sa-i tinem si pe ai nostri.sau poate e mai ieftin si mai eficient daca ii trimitem la gunoi pe ai nostri , ii ducem undeva in pustiu si angajam altii din afara .De la Guvern si pana la femeie de serviciu .

6 comentarii:

  1. asta chiar ca-i nebunie. suntem mai de minune decat oricine. cand aud asemenea stiri, nu pot crede ca sunt reale. parca am fi in filme cu prosti.
    in situatia data nici o alta varianta nu e plauzibila decat aceea ca e o marsavie facuta in familie

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceaisi stupefactie m-a cuprins si pe mine.Nu mi-a venit sa cred ca e posibil asa ceva.E clar ca e doar o metoda de sifonat bani publici dar chiar sa nu fim in stare sa initiem noi un proiect de lege prin care sa raspunda cu libertatea lor cei care iau astfel de decizii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar despre politia care angajeaza firma care sa le gestioneze noile radare antirovigneta si amenzile aferente ,a-ti auzit? Nu stiu cu cati foarte multi bani ii vor plati,bani care in loc sa ii colecteze de la populatie pentru niste drumuri proaste ce trebuie platite ar fi putut la fel de bine sa micsoreze rovignetele cu acelasi cuantum sau ar fi putut repara drumurile cu ei,si atunci poate ar fi putut creste numarul celor care platesc.Macar era un prim pas spre mai bine.Cineva trebuie sa-l faca ,de ce sa nu dea ei un exemplu ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi se pare o nebunie .Nu mai gasesc nicio utilitate acestor institutii si cred ca ar trebui sa fim mai atenti cui si de ce dam banii

    RăspundețiȘtergere
  5. Inca o confirmare a ceea ce credeam , stiam , de fapt.Romania este distrusa si nu mai exista cale de redresare.S a terminat cu tot ceea ce a fost odata , armata , politie, nu mai avem institutii care sa conteze in tara asta.Nu mai exista lege si legi , nu mai exista nimic , este o tara care ma mir ca mai exista.Romanii , in marea lor majoritate sunt niste oameni extrem de nenoprociti , extrem de prost crescuti,eu sunt de parere ca cei vinovati de ceea ce se intampla in tara asta suntem noi, asa ca ne meritam soarta.Armata este fosrmata din romani , ca si celelalte institutii ale statului.Daca la jandarmi sunt angajati nebuni cu acte , la armata dementi si betivi , ce pretentii mai aveti?Trebuie doar sa iesi pe strada si o sa intelegi exact de ce trebuie protejata armata,de ce politistii iau spaga , de ce garda financiara vine la magazine mici si pe smecheri ii lasa in pace , ba mai mult ii protejeaza , si exemplele sunt prea multe.

    RăspundețiȘtergere