miercuri, 20 aprilie 2011

Banda de infractori

Daca in guvernarea PSD se gandea cineva ca mai rau nu se poate, iata ca a venit momentul in care putem sa spunem ca mereu e loc de si mai rau.PDL-aceasta adunatura uniforma de personaje fara caracter, nu are nicio limita in ceea ce face.Nu are nicio clipa in cap vreun pedelist altceva decat propriul interes si   incalca orice lege imediat de cum deschide gura.Desi este ilegal campania electorala se desfasoara in toata forta.La Pitesti se dau miei , chipurile drept premiu , insa sunt distribuiti de un ziar care se autoproclama independent dar e sustinut financiar de pdl si sustine puternic pdl.La Curtea de Arges ,PDL anunta cu surle si trambite ca a gasit solutia pentru cainii maidanezi.Sa vina oamanii sa se inscrie pe lista  PDl si ei le dau aparate contra cainilor .Au pus la bataie 20 de aparate.Dar in Curtea de Arges traiesc aproape 35 de mii de oameni .Cu ei cum ramane?Ca sa nu mai vorbim ca asta numai solutie nu se numeste ci mai degraba mita electorala ca deh , romanul ia tot ce e aparent gratis , fara sa realizeze ca e de fapt cel mai scump lucru inutil pe care il iau .Va dati seama cata ineptie si ce oameni conduc tara asta?Tot in Arges a venit Geza Molnar sa vada el spitalele care s-au desfiintat.Evident actiune inutila acum dupa desfiintare, dar motiv serios ca directorul ASP Arges sa-si etaleze BMW X5.Cu masina asta a venit directorul ASP la spitalele incuiate fara niciun discernamant de Ministerul Sanatatii .In Dmabovita pdl-istul care sta cu fundul pe CJ da acum bani pentru biserici si considera ca banii astia alina suferinta oamenilor cand de fapt e doar un fel de a mitui popii pentru a prmi sustinere in campania electorala .Intre timp Basescu da vina pe romani pentru propria incompetenta.Cetateanul e prost, rau si lenes desi el si familia lui s-au imbogatit din bani publici facut de poporul asta lenes si infect.La fel s-au imbogatit si cei care ii tin trena.Daca cineva isi imagina ca mai rau decat sub comanda PSD nu se poate ,a trait, iata, aceste vremuri in care tara pare a fi la cheremul unei bande de infractori ordinari .

9 comentarii:

  1. Da, din pacate lucrurile pe care le-ai descris tu se intampla atat de des incat celor mai multi li se pare ca sunt lucruri normale si putin se gandesc ca acele lucruri inutile sunt cumparate tot din banii nostri.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristi,pai asta e ca fiecare trebuie la un moment dat sa fie constient de ce e in jurul lui.Ca sa nu exagerez , nu toti, dar cei mai multi.Si iar ajugem la educatie fir-ar sa fie .

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am spus mereu: toti sunt o apa si-un pamant. trebuie cineva din exterior. trebuie deratizare nationala

    RăspundețiȘtergere
  4. @raul , eun refuz sa cred ca tara asta nu da decat infractori.Poate ar mai fi o solutie.Sa inceapa cei cu moralitate sa se implice politica.Poate ar trebui sa apara si alternative.Ca astia care au fost , au trecut toti pe la putere si au demonstrat ce pot.Pe de alta parte si daca in prezent nu exista alternativa tot trebuie schimbati pentru ca altfel se petrece cel mai periculos lucru -perpetuarea monstrilor la putere duce la dezastru .Paste fericit!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ana Maria, sincer ma bucur ca peste 5 milioane de romani sunt morti de foame, nu au pensii sau locuri de munca. Ma bucur al dracului de tare. Isi merita soarta. Sa moara in chinuri, ca doar ei l-au votat pe Basescu. Sa scape de Nastase, l-au votat pe asta. Facea si PSD-ul mizerii, dar parca poporul nu era atat de sclavagizat.
    Nenorocitii astia nu mai au nici o jena. Isi etaleaza bogatiile si nepasarea fara nici o jena. Eu abia astept sa ii vad morti. Da vreau as ii vad morti. Sper sa vina la putere USL-ul si sa inceapa o vanatoare politica mai dura decat cea a comunistilor. Sa le creeze dosare false, adevarate, numai sa ii vad la puscarie, sa le confiste tot. Eu nu mai rezist, m-am saturat.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Costin, imi dau seama ca ai ajuns sa nu mai poti.Ii vezi in fiecare zi, te izbesti de ei in fiecare zi, cunosti o gramada de lucruri pe care altii nu le cunosc.Iti dau dreptate.Si in privinta celor 5 milioane de tampiti iti dau dreptate caci astia de la PDL nu au fost nicioadata altfel si i-am auzit de nenumarate ori cum isi faceau ei planurile despre ce vor face cand vor castiga.Eu am spus peste tot ceea ce e stiam.Se uitau ca viteii la mine de parca as fi avut vreun interes sa-i mint.Oricum am vazut ca multi romanasi de-ai nostri daca le spui adevarul devin suspiciosi si se lasa mintiti in cel mai oribil mod de toti papagalii .

    RăspundețiȘtergere
  7. eu cred ca nervii lui Costin sunt indreptatiti si constructivi

    RăspundețiȘtergere
  8. Paşte fericit ţie şi celor dragi ţie !

    RăspundețiȘtergere
  9. @Sorin, iti multumesc foarte mult.Sper ca ne-am bucurat cu totii de aceasta Sarbatoare a Luminii si Armoniei

    RăspundețiȘtergere