luni, 8 august 2011

Primarul, prezervativele si trainingul

La asa popor asa conducatori?Parca asa suna zicala aia.Sau e invers?La asa conducatori asa popor.In randul concetatenilor nostri, care iata, ca toata lumea , traiesc in secolul 21, a aparut o noua moda.Copiii nedoriti nu sunt evitati de la bun inceput.Nu.Intai se fac si apoi exista doua variante-fie ii lasi in spital , fie nu ii nasti in spital si ii arunci la tomberon.E o situatie extrem de frecventa in ultimul timp.Parca suntem animale.Nu avem nicio educatie in privinta contraceptiei.Pe unde ii apuca imperecherea pe acolo o desavarsesc.Un primar s-a gandit ca ar fi foarte bine sa imparta prezervative pe la el prin localitate ca poate asa nu mai fac femeile copii d-aiurea .El le da prezervative dar le-or folosi?Ca nu stiu daca primarul cu pricina organizeaza si training pentru asta.

2 comentarii:

  1. Ana , acum , ştiu eu , la cât de evazivă este educaţia şi explozia avorturilor şi mai ales având în vedere că statul , şcoala , părinţii dau prea puţină importanţă , ideea este acceptabilă . Şi dealtfel ce este mai important , preţul pentru , să zicem accesoriile contraceptive , este mult prea mare având în vedere cauza şi nivelul salarial . Nu pentru toţi , bineînţeles , dar trist este că pentru majoritatea . În ţarile care se respectă acestea sunt gratis sau la preţuri derizorii . Cineva trebuie să dea exemplu ! cred .
    Rămâne doar învăţatul despre , poate cât mai curând , sper .

    RăspundețiȘtergere
  2. @SoriN , da e acceptabila .Chiar foarte buna.Poate ar trebui chiar sa se foloseasca si de medicii de familie din localitatea respectiva.Nu am criticat deloc actiunea primaruluiinsa nu stiu cata eficienta va avea .In privinta pretului este cat se poate de adevarat ce spui mai ales daca tii cont de faptul ca nu isi abandoneaza copiii prin spitale sau pe la ghene oamenii cu venituri medii ci exact aia care nu prea au din ce sa traiesca.Chiar e nevoie de o implicare mai larga .

    RăspundețiȘtergere