sâmbătă, 19 mai 2012

Amintiri din copilarie

Astazi am fost in vizita intr-un oras care imi provoaca amintiri din poate cea mai frumoasa perioada a vietii -copilaria si adolescenta .Arata bine, e curat, cu cladiri renovate, cu multa verdeata, cu strazile fara gropi , gropite si alte cratere .E un oras cochet si viu -e orasul copilariei mele.Rm Valcea .Cu alte cuvinte se poate orice daca vrei .

4 comentarii:

  1. am fost la R. Valcea acum vreo 6 ani, sa stii ca pe mine m-a marcat in mod placut orasul. are un bulevard care seamana cu un bulevard de pe un litoral din Spania. chiar mi s-a parut calm orasul. sa nu mai vb ca drumul pana acolo, de la Cluj, e superb

    RăspundețiȘtergere
  2. @raul, arata bine orasul.Mi-a placut foarte mult ca au avut grija sa reabiliteze toate cladirile vechi cu valoare arhitecturala.Putine orase se pot bate cu pumnii in piept ca au facut asta .Cele mai multe au incercat toate variantele sa le distruga pentru terenul de sub ele in perioada boom-ului imobiliar.Chiar m-am simtit bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place poza ! M-am uitat chiar pe Google sa vad unde e Ramnicu Valcea ! Habar n-aveam ca e asa de aproape de Pitesti (65 km), si Curtea de Arges (doar 36 km) ! Initial credeam ca e pe undeva mai departe la vest, intr-o zona mai indepartata de soselele principale, insa e chiar relativ teoretic usor accesibil. Si arata si frumos in poza asta ! Sper totusi ca nu are doar o singura strada frumoasa. Face parte teoretic din regiunea culturala Oltenia ? Sau cum se cheama asa in mod traditional regiunea lui ?

    RăspundețiȘtergere
  4. @Rudolph am facut poze si prin cartiere.Nu in toate dar am trecut prin toate.Arata bine in general.Da, e la 65 de km de Pitesti si accesul este mai mult decat simplu-DN & Pitesti Sibiu sau cum il numesc omaneii Dealul Negru .

    RăspundețiȘtergere