miercuri, 9 mai 2012

Nu-i vota pe cei care incalca regula jocului


Sa dai mita electorala este ilegal- invatati sa nu votati oameni care fac ilegalitati chiar inainte de a ocupa functia pentru care candideaza, altfel nu va mirati ca mai tarziu , dupa ce l-ati proptit in functie, prin votul vostru, nu face nimic altceva decat ilegalitati .
Sa incerci sa schimbi din mers numele partidului, culoarea, sigla se numeste tentative de fraudare – invatati sa nu votati oamenii care incearca sa va prosteasca pe fata, atlfel timp de patru ani veti fi prostii de serviciu si veti plati cu greu factura furturilor lor.
Sa incepi campania electorala mai devreme decat data stabilita prin lege este illegal- invatati san u votati niciun candidat care nu a respectat aceasta regula a jocului.Daca incalca legea cand nu are nicio putere, o va face praf in caz ca votul vostru il va propulsa in locul in care se iau decizii, se hotaraste soarta voastra si a copiilor vostri.Invatati sa fiti pretentiosi , sa cereti de la cei care vor sa va conduca, sa-I sanctionati pentru fiecare greseala.In caz contrar nu veti fi decat victimele lor .

7 comentarii:

  1. Chiar mi se pare simpatica ideea. Serios, daca tii cont de regulile despre care ai scris, vei ajunge sa nu mai votezi pe nimeni. Si vor vota doar cei care se duc la vot pentru o galeata pe care scrie nu stiu ce nume de partid sau de candidat. :))
    Dar eu mai cred ca oricine ar castiga, tot una e, dar ma refer doar la alegerile parlamentare. La alegerile locale poti sa-ti faci o impresie despre candidati, mai ales daca au mai ocupat functii publice, caci poti sa vezi realizarile.

    RăspundețiȘtergere
  2. @mirceavladut, daca ii si anunti pe baietii astia in timpul campaniei electorale ca nu au de gand sa-i votezi pentru ca sunt infractori s-ar putea sa vezi o schimbare de atitudine .Nu stiu de ce ti se pare amuzanta idea eu o vad mai degraba practica.Daca treci pe langa ei si nu le spui ce ai de spus ei ne vor considera mai departe niste tampiti numai buni de pacalit .

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa parerea mea, si Mircea Vladut are dreptate, si Ana Maria Stroescu are dreptate ! Nu stiu ce sa fac, efectiv acum chiar ca nu mai stiu cu cine sa votez: pana mai ieri alaltaieri era doar intre Mircea Vladut, reprezentantul bonapartistilor, si Raul Rual reprezentantul intereselor populatiei sans-culottes...acum vad ca mai e si Ana Maria, reprezentanta montagnarzilor...cine o fi oare reprezentantul girondinilor in aceste vremuri tulburi post-revolutionare ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah, cred ca girondinul trebuie sa fie, probabil, talentatul orator Crin Antonescu !

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine cel putin ca s-a dus perioada cea mai rea a Terorii ! Ia sa vedem ce scrie ca urmeaza...aoleu ! Daca nu suntem atenti, o sa ajunga sa se lupte Bonaparte si cu d-na Angela Merkel si cu Printul William ! Iar pres Obama se tine de sotii provocand palpitatii amoroase in randul populatiei gay si atacuri de panica in randul populatiei majoritare heterosexuale, (prin sprijinul public al casatoriei intre persoanele gay din jurul mapamondului) ! Si eu care tocmai voiam sa-mi planific vacanta in iunie...nu stiu unde sa ma mai duc, sa scap de aceste ingrijorari apasatoare fata de soarta democratiei in jurul globului. Cum o fi vremea in iunie pe Insula Mustique, (acolo in Indiile de Vest, in Insulele Grenadine din regiunea Caraibelor), acolo unde se refugiaza de obicei aristocratii care renunta temporar sau permanent la raspunderile angajamentului politic ? http://www.svgair.com/mustique.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Ideea care ma amuza e urmatoarea: intre un candidat care ofera mita electoala si altul care ofera mita electoala si inca unul care ofera mita electoala, eu pe care dintre ei il aleg? :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @mirceavladut, personal nu cred ca este chiar asa .E exact ca in zicala toti doctorii sunt spagari si nu e adevarat.Dar daca tot iti ofera mita spune-i verde in fata ce ai de spus .Eu am spus , daca spui si tu si altul si altul e posibil ca in timp sa nu mai poata sa-ti ofere mita .Oricum nicio schimbare nu se petrece peste noapte .

    RăspundețiȘtergere