marți, 22 octombrie 2013

Alba neagra cu banii populatiei

Romanii nu mai pot exporta carne de porc incepand cu ianuarie 2014.Motivul? Uite, Guvernul nu mai are bani sa plateasca analizele obligatorii pentru depistarea pestei porcine. Nu are bani Guvernul nici pentru alocatiile copiilor si nici pentru exploatari de resurse. Nu are bani nici pentru sistemul de sanatate care se depopuleaza rapid dupa ce cheltuim milioane de euro pentru scolarizarea medicilor care ajung in final, gratis, sa ingrijeasca bolnavii altor tari. Are insa bani Guvernul  sa plateasca noile masinile de teren destinate parlamentarilor.3 milioane de lei pentru un moft idiot. Si mai are muuult tupeu sa ameninte ca nu vor avea bani de pensii daca nu-i lasam pe aia de la Chevron sa ia caimacul. Oare n-ar fi bine chiar sa lasam Guvernul asta ticalos fara bani ? Poate asa pricepe si el , ca vad ca a uitat, de unde vin banii.

2 comentarii:

  1. Maşinile oricum ar fi fost un moft indiferent de culoare lor (guvernanţilor) dar , în glumă sau chiar în serios , nu au bani ? soluţia , să ne mărească salariile şi plătim impozite mai mari (oricum vor fi mai mari , am auzit ) . Voila !!

    Sărut mâna !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si creste si consumul :) Dar cum sa-si inchipuie ei ca nu se poate supravietui cu salariul minim pe economie daca habar nu au cat costa un litru de ulei sau o paine ?!
      O seara excelenta.

      Ștergere