vineri, 9 mai 2014

Cauza decalajului dintre Romania si Europa Occidentala

A fost descoperita si se incearca rezolvarea situatiei. Ne-a fost greu, ne=a luat cam mult timp pana sa realizam ce anume ne tine in starea asta de semiviata dar iata, s-a  aflat cauza si s-a identificat si solutia. Dupa punerea solutiei in practica, nivelul PIB-ului ajunge cam egal ca procent cu cel al Frantei, nivelul de trai cunoaste o crestere semnificativa si in putin timp infrastructura Romaniei va fi una cat se poate de buna. Si cat de simpla e solutia si cat de aproape de nasul nostru era cauza!!!!
Cine a identificat si cauza si solutia ? Ei bine, au fost identificate de un om foarte serios, serios prin faptul ca are hematii nemtesti . Este vorba despre dl Johannis . Care e solutia prosperitatii Romaniei? Una simpla. Cat te-o intreba francezul ce ora e la Bucuresti sa-i spui ca e exact cat e la Paris. Caci da, asta e solutia. Sa trecem la ora Europei Occidentale. Si nu este o figura de stil ci exact cum se vede . Odata trecuti la ora Europei Occidentale, totul va merge ca pe roate.Astia sunt politrucii care vor sa ne conduca si care spun ca stiu si cum. Halal sa va fie!!!!!

Un comentariu:

  1. Salut!
    Pentru că îmi place blogul tău, m-am înscris. Te invit pe http://primacarteblogdinromania.blogspot.se/ poate ai plăcerea să o citeşti şi să te înscrii…
    O viaţă frumoasă îţi doresc!

    RăspundețiȘtergere