marți, 9 decembrie 2014

Optimistul suprarealist

Vă anunţ cu bucurie că volumul meu, ”Pas cu pas”, a ajuns deja la 100.000 de exemplare. De asemenea, ediția electronică a cărții înregistrează un record. Este încă un exemplu că se poate, mai ales pe o piață de carte foarte mică în comparație cu alte piețe din Europa. Tocmai de aceea vă asigur că acesta este doar începutul, iar de anul viitor mă voi implica activ într-o campanie națională de încurajare a lecturii.
Vreau să vă mai spun că voi fi un președinte foarte apropiat de acest domeniu nu doar pentru că am fost primarul Capitalei Culturale Europene, ci pentru că sunt un cititor avid și un mare iubitor de cultură.


M-a amuzat teribil discursul asta. Imi place, Omul e optimist cu note de suprarealism. Sa-i amintim sau sa-ispunem ca nu calitatea cartii a dus la o vanzare record ci " oamenii au o gandire de turma, se va vedea ca innebunesc laolalta dar isi revin in simtiri, incet, incet, unul cate unul" (Charles Mackay) . Ma gandesc si la altceva. Trebuie sa fii foarte mandru de tine si putin rupt de realitate sa crezi ca tie si talentului tau scriitoricesc se datoreaza vanzarea record. Pfffuuui  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu