vineri, 29 iulie 2011

Imaginatie

"Niciodată n-ai avut suficientă imaginaţie pentru a-ţi închpui lumea fără tine. Chiar dacă n-ai mers cu vanitatea până la paranoia de a crede că lumea se învârte în jurul tău, că e nerăbdătoare să audă ce spui, ţi-a lipsit inteligenţa, sau puterea de a accepta că nu însemni mai mult decât fotografiile îngălbenite pe care cineva, după tine, le va arunca la gunoi".(Octavian Paler)
V-ati imaginat lumea fara voi?

3 comentarii:

  1. Nu cred că îţi poţi imagina lumea fără tine , oricât de insignifiant ai fi . În jurul fiecărui om se învârte un univers fără de care nu ar exista .

    RăspundețiȘtergere
  2. @SoriN, nu-i asa?Chiar m-am tot gandit la asta .Chiar nu poti sa ti-o imaginezi .Si-o pot imagina poate ceilalti fara tine dar tu ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ştii , asta a fost dilema mea dintotdeauna , dacă de fapt sunt o piesă importantă sau nu a angrenajului . Logica ar spune nu dar vezi , fiecare ne simţim un centru în jurul căruia pivotează totul , nu poţi simţi ce simte altul , îţi poţi poate în linii mari imagina . Stai şi te gândeşti că locul tău aşa cum este el nu poate fi luat de-un altul pentru că nu ar simţi la fel . Cred că suntem entităţi unice şi suntem doar daţi uitării dar înlocuiţi nicium . Deaceea cred că lumea fără mine ar fi în continuare dar mai săracă c-o entitate .
    Probabil doar cei mai săraci cu duhul să-şi poată imagina .

    RăspundețiȘtergere