miercuri, 22 iulie 2009

Romanii trebuie sa ramana saraci

Asa sustinea un pdl-ist din Arges ajuns dupa impartirea cascavalului intr-o functie de director.Basescianul era de parere ca romanii trebuie tinuti intr-o saracie relativa in asa fel incat mintea lor sa fie ocupata cu grija zilei de maine. In caz contrar pdl-istul care inainte de a primi postul de director( numit politic si neavand nimic de-a face cu profesionalismul) spunea ca posibilitatea de manipulare a oamenilor de catre politicieni se reduce.Asta pentru ca in mintea lui ingusta de politician nu cunostea decat metodele primare de manipulare si pentru ca in realitate omul nu are nimic de oferit.Dealtfel a si recunoscut intr-o discutie chipurile amicala ca are nevoie de o functie de director sa-si ia si el o casa( ramasese fara casa in urma divortului) si sa-si aranjeze viata in 4 ani de mandat cat sa stea linistit toata viata.Sigur, totul se intampla pe banii contribuabililor pentru ca nu a fost pus sa conduca vreun departament dintr-o companie multinationala care cere performanta ci o institutie de stat ai carei salariati sunt platiti din bani publici.Si pdl-istul cu pricina si-a realizat visul.Nu da doua cepe degerate pe vreun platitor de taxe, nu vrea sa realizeze nimic pentru institutia pe care o conduce, vrea doar,potrivit declaratiilor lui neoficiale bineinteles sa scape dracului de griji .

2 comentarii:

  1. Din punctul de vedere al politicienilor romani, omul are perfecta dreptate. Romanii trebuie sa ramana saraci si dezinformati, trebuie sa se uite la TV doar ca sa vada ce crime s-au mai comis si cine cu cine s-a mai cuplat si trebuie sa citeasca ziare doar ca sa vada femei semi-dezbracate (intamplator am rasfoit azi un ziar click). Iar cand merg la vot, trebuie sa-i voteze pe aia care stiu sa minta cel mai bine, sa promita cat mai mult, desi toata lumea stie ca niciodata nu-si vor tine promisiunile demagogice.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am acelasi sentiment ca de fiecare data.Pe noi, romanii, nu ne uraste nimeni mai mult decat ne uram noi insine.Si din punctul meu de vedere nu are dreptate.ca politica este prostituata de serviciu a lumii de acord dar macar sa se mai educe si ea.Asa si cu politicienii.Macar de si-ar bate capul sa gaseasca mijloace mai inteligente de manipulare.

    RăspundețiȘtergere