luni, 18 iunie 2012

Metode securisto staliniste

Ca intre politicieni exista un razboi al nervilor, e de inteles si ma intereseaza prea putin.Dar, ca presedintele tarii are apucaturi de mafiot si securist ordinar , asta chiar ma deranjeaza.Dincolo de apucaturile lui mai exista si atitudinea lui care incearca sa ma umileasca pe mine , platitorul de taxe ,eu cel care il tin pe el de bani si ii mai tin si copiii .Porcaria cu plagiatul mi se pare inca o activitate marca Basescu-idiota, agresiva, aluziva, mincinoasa si ticaloasa .Se vede treaba ca din toata activitatea lui, Basescu a invatat cel mai bine metodele securisto -staliniste .Scandalul de la ICR imi produce o greata fara margini/.Unde erau "intelectualii" atunci cand un intreg popor era supus unor abuzuri extreme ?Unde erau "intelectualii" cand invatamantului i se dadea praful de pe toba?Vad ca "intelectualii" romani au o singura grija -sa nu-si piarda mormanele de bani publici pe seama carora belferesc.Daca valoarea lor nu le permite decat traiul din bani publici , din pupaturi in cururile piliticienilor , de asa intelectuali nu cred ca are cineva nevoie .Ca sunt prea multi purtatori de diplome de doctorat in Romania , asta cu adevarat discrediteaza invatamantul universitar care ar fi trebuit sa se tine de-o parte de mizeriile politice. Dar sa aplici in 2012 metode de dezinformare si discreditare de pe vremea lui Stalin , arata cat  se poate de clar ca presedintele tarii este un impostor care nu s-a putut dezbara de apucaturile de pe vremea cand toca tot bani publici pe la Anvers pe post de securist fruntas.

2 comentarii:

  1. as vrea sa gresesc, dar sa stii ca ne intoarcem la metode vechi, la spalari de creier, la torturi. pt ca unele lucruri si pozitii trebuie mentinute cu orice pret. daca atunci au functionat (metodele) vor functiona si acum

    RăspundețiȘtergere
  2. Spalari de creieri zici?Eu cred ca asta se face de mai multa vreme .Poate ar trebui sa incepem sa nu mai inghitim tot ce ni se da de-a gata .

    RăspundețiȘtergere