vineri, 7 februarie 2014

De ce nu merg vanzarile?

Va merg vanzarile? Daca nu, am descoperit de ce . Pentru ca am o oarecare usurinta in ceea ce priveste comunicarea inter-umana, ori de cate ori intru intr-un magazin, vanzatorul/rea se gaseste sa mi se destainuie. Azi, printre multe altele am aflat de la o vanzatoare de ce nivelul vanzarilor e atat de jos :
1. Desi nu a mai adus chinezarii ci turcisme tot nu se vand.Si doar sunt de calitate si ieftine.Uite aici, pulover 100% acryl sau poliamida cu doar 30 de lei si ...nu se vinde. Cum adica vrei un pulover din fibre naturale? Pai de unde lana? De la crescatorii de oi. ii spun. Eiii, pai aia le dau si lana si carnea turcilor . Ihiiim , ma dumiresc eu ca si cum n-as fi stiu.
2. Pai cum sa mearga vanzarile daca politicienii astia sunt atat de imbecili incat il muta pe prostul ala de Nicolaescu de la sanatate la finante?!- imi spune vanzatoarea plina de intelepciune. Pai d'aia nu aveti clienti?- o intreb. Pai da, cum sa vina omul sa cumpere daca guvernul il pune prostul ala la finante .
Hmmmm!Gasesc de cuviinta ca e prea sigura de descoperirea ei si plec. Acum am aflat de ce nu merg vanzarile in special in primele doua luni ale anului.Sic

2 comentarii:

  1. Wow ! Cred ca te admir. Probabil ai o personalitate deosebit de magnetica de vreme ce ai experienta ca tie sa ti se confeseze in mod chiar sincer persoane angajate pe post de vanzator, nu simplu din servicii, (ca din astia uneori mi se confeseaza si mie, nu multi, dar mi s-a mai intamplat cu cate un sofer de taxi sau, mai rar si cu atat mai pretios, frizer).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut nenumarate astfel de experiente. Unele dintre ele chiar m-au pus intr-o situatie stanjenitoare avand in vedere ca mi se spuneau lucruri care tin strict de intimitatea persoanei.

      Ștergere