duminică, 26 iunie 2011

Bac-ul si camerele de supraveghere

In tara nimic nu este unitar.Se fac experimente .Fiecare tembel ajuns la putere mai face un experiment pe pielea celorlalti.Isi experimenteaza tampenia, cruzimea, aiureala si nimeni nu-l obliga sa raspunda pentru efectele produse de ideile lui tampite.Argesul este judet pilot(ce pompos suna) in ceea ce priveste camerele de supraveghere la bac.Am ascultat discutii intre cei care sustin bac-ul.Unii spuneau fie ca are vreun pdl-ist niste camere pe stoc si acum a venit momentul sa le vanda la suprapret si sa-si faca si el rost de niste bani de ros din banii publici , evident, alti elevi erau de parere ca au fost intruduse camere in Arges pentru ca Argesul este majoritar PSD.Niciunul dintre elevi nu lega camerele de supraveghere de eventualitatea dorintei mai marilor din educatie de a crea mediul pentru desfasurarea unui examen corect.Asadar politrucilor asta e parerea oamenilor despre voi.La cat de jos ati ajuns singurul loc potrivit pentru voi ar fi puscaria .Tristetea e ca si generatiile de la care te asteptai sa aiba alt stil de a gandi se complac in aceaisi mocirla ca si noi .Realizeaza ca avem o clasa politica plina ochi de infractori dar nu reactioneaza in niciun fel .

4 comentarii:

  1. Sărut mâna Ana Maria !
    Camerele de supraveghere sunt o aberaţie precum şi toată ţara asta . De ce ?
    La ce ne trebuie tehnologia avansează si dacă vream să preântâmpinăm furtul cunoştinţelor nu o vom face aşa . Inafara tehnologiei sunt banii şi cunoscuţii care contează mult mai mult şi vor conta tot timpul.Deja facultăţile sunt apanajul celor cu bani iar dacă printre ei mai sunt şi inteligenţi asta e . Cei mai puţin avuţi nu au nici o şansă oricât ar fi ei de deştepţi.
    La ce ne folosesc camerele ? să ce ? Să absolve doar geniile , şi cu ce ne ajută ? pentru că oricum trierea se face după alte criterii .
    Eu unul sunt total împotriva camerelor la locul de muncă şi în în şcoală . Ţi se ia şi cel mai mic drept la intimitate de parcă suntem sclavi şi aven nevoie de supraveghetori .
    Dar dacă un deştept care a copiat la matematică să promoveze şi ulterior a ajuns legiuitor visează că aşa trebuie , nu ai ce face şi te conformezi , devii actor pe mâna unor trepăduşi ce se distrează poate urmărindu-te şi împâunându-se că ce deştept a devenit el legiuitorul . Culmea este că cei care votează astea sunt împotriva filmării în timpul somnului din parlament .
    Minţi odihnite !

    RăspundețiȘtergere
  2. @Sorin , foarte buna observatia ta legata de dormitul in Parlament.Eu ajung din nou la concluzia ca cei care fac astfel de reguli ne judeca dupa propriul caracter.Nu imi aduc aminte sa fii tras chiulul sau sa nu-mi vad de treaba mea doar pentru ca statea cineva cu ochii pe mine.Dar ei stiu foarte bine ca nu sunt capabili sa faca nimic cum trebuie, stiu foarte bine ca in mintea lor nu este cuibarit decat furtul si atunci actioneaza ca atare.Poate ar fi bine totusi sa mai si reactionam

    RăspundețiȘtergere
  3. amandoi aveti dreptate. eu cand am auzit asta cu supravegherea prin camere, am ras. e un la fel ca in cazul monica iacob ritzi si cei 700 000 de euro cheltuiti pe 2-3 concerte. ca si obligatia de a avea cauciucuri de iarna... toate ii au pe ei in spate..., pe scurt, un alt mod de a face bani pe baza indiferentei noastre

    RăspundețiȘtergere
  4. Camerele sunt puse ca sa ia Bac-ul numai cine trebuie )). Aveti dreptate, nimic nu se face fara un interes, acelasi care vrea sa le reactiveze pe cele rutiere. Oricum ce mai conteaza ce note iei? Angajarile se fac numai pe pile si relatii sau "printre picioare", in cazul fetelor.

    RăspundețiȘtergere