luni, 4 iunie 2012

Gesturi firesti

Se pot face gesturi normale si in politichia romaneasca , acest sector plin de imbecili care fac cele mai ilogice lucruri.Se pot face insa si gesturi normale .Actualul ministru al culturii,actorul Mircea Diaconu a refuzat sa fie taietor de panglici si a si explicat de ce.Mai intai  ca nu are niciun merit si apoi chiar daca el ar fi alocat fondurile nu ar fi avut niciun merit pentru ca era o obligatie de serviciu.Asadar , dragilor, cei care credeti ca policianul betiv, agresiv, hahaitor , arogant si nesimtit ar fi un model pentru romani, aflati ca de fapt atitudinea unui politician trebuie sa fie ca cea a lui Mircea Diaconu.A fost un gest normal si o precizare mai mult decat pertinenta .Bravo domnule !

7 comentarii:

  1. Da, desigur, si alti actori binecunoscuti au participat la asemenea gesturi cu semnificatie politica, ca de ex dl George C Scott in 1971, pt rolul gen Patton din filmul omonim, refuzand sa isi primeasca premiul Oscar, spunand ca politicianismul care inconjoara decernarea acestui premiu este "injositor", si dl Marlon Brando refuzand sa isi primeasca premiul Oscar in 1972 pt rolul din "Nasul", trimitand-o in locul lui pe d-na Sacheen Littlefeather, (un activist pt drepturile popoarelor de indieni nativi americani in SUA), imbracata in costum traditional Apache ca sa explice ca dl Brando era suparat din cauza portretizarii gresite a indienilor nativi americani in filme la acea vreme. (PS Primul care a refizat insa un Oscar se pare ca a fost un scenarist, nu un actor, dl Dudley Nichols, in 1935, (in legatura cu filmul "Informatorul", r John Ford), pt ca nu dorea sa sparga greva sindicatului Scenaristilor care era la acel moment in greva impotriva studiourilor de cinema de la Hollywood.

    Pt entertainment, un videoclip cu trailerul filmului "Informatorul",

    http://www.youtube.com/watch?v=QevmQIIdX-8

    RăspundețiȘtergere
  2. dupa cum stim, cu o floare nu se face primavara. mare lucru daca nu-l vor elimina, pentru ca e „altfel”

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu se face primavara dar nu inseamna ca nu o poti remarca .Cred ca si noi trebuie sa ne schimbam atitudinea.Sa apreciem mai mult calitatea si sa ne opunem celorlalti.Sigur, nu sunt atat de naiva incat sa cred ca poate supravietui singur intre sacali , dar prea nu recunoastem meritul celor merituosi ori eu sunt de parere ca daca cineva face un lucru bun trebuie apreciat si dezaprobat cand da cu oistea in gard .

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt praf cu politica..deci nici nu stiu daca trebuie sa zic ce parere am eu despre el,nu merita!:D

    RăspundețiȘtergere
  5. @Aniela , daca ai o parere poti s-o spui.Daca esti praf cu politica cum spui tu nu inseamna ca nu poti sa-ti exprimi opinia mai ales ca astia care fac politichie in Romania sunt mult mai praf decat multi dintre noi .Ma bucur sa te cunosc ...virtual

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi pare bine de cunostinta (virtual) .. opinia mea despre politicieni?Si-au batut joc de tara asta!Cam atat..ii urasc pe toti incepand de la Basescu,ii urasc pe aia ce au facut ca Romania sa fie in asa hal,incat sa iti fie rusine sa chemi pe cineva la tine,ca drumurile sunt groaznice,pline de gropi..si se strica masinile oamenilor;):* Oare tu faci link exchange?:* daca faci sau nu..vb !:D

      Ștergere
  6. @Aniela , cred ca toti oamenii de bun simt au aceiasi repulsie ca si tine fata de ei.Ne descurcam multmai bine daca nu existau insa ce facem in conditiile astea?Ei exista .Ce facem cu ei ?Aici cred eu ca trebuie sa facem ceva si sa nu ajungem asa cum ne descria Tutea, un popor de idioti .

    RăspundețiȘtergere