duminică, 29 septembrie 2013

Sa cerem orice dar sa nu mai gandim

Pe mine ma debusoleaza usurinta cu care oamenii fac acuzatii. Nu mai sta nimeni sa inteleaga ce se intampla.Imediat cere imperativ ba strapirea unei natii, ba excluderea dintr-o organizatie gen UE , ba excluderea de pe Pamant.N-are nicio importanta ca se cer aiureli, ca se acuza in grup, prin generalizare.Toata lumea e impotriva cuiva. Posteaza niste cucoane nistre strigate isterice pe diferite site-uri din Franta cum ca sa vezi chilareala de caini in Romania( as, cainii sunt liberi si stapani pe strazi ca si pana acum si asa vor ramane ) si sar francezii ca apucatii cu tot felul de ocari la adresa romanilor , in general, evident, cum altfel si ...si cer excluderea Romaniei din UE ca vezi Doamne, ce cauta niste salbatici ca noi intr-un asa club elitist (sic) .
Citesc romanii pe site-urile de stiri depre lapidarea unei femei in Pakistan si ghici ce ? Sar si ei ca apucatii, dupa ce au fost etichetati de francezi ca fiind niste animale , niste salbatici care isi fierb copiii in oala cu ciorba, ca pakistanezii, toti, in grup , sunt niste animale, niste salbatici ...sa fie nene exclusi ...de unde? ..pai cum de unde ?...de pe Terra !!!
Ce sa mai cautam adevarul?! Sa facem acuzatii! Sa cerem excluderea din orice ...dar sa cerem ceva ...ceva cat mai rau cu putinta .Sa ne omoram unii pe altii in numele globalizarii dar mai ales al omeniei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu