duminică, 27 ianuarie 2013

Englezii vs romani si bulgari

A venit randul englezilor, guvernantilor englezi sa lanseze campanii de denigrare a romanilor si bulgarilor.Nu stiu daca ei reprezinta opinia englezilor de rand asa cum nici guvernele francez si italian nu prea au reprezentat opinia oamenilor, dar ca sa nu iasa cumva din tipar si englezii s-au gandit ca ar fi foarte bine daca ar arunca cu pietre in romani si bulgari.Guvernul britanic pregateste o campanie de dezinformare care sa-i determine pe cei din Romania si Bulgaria sa nu vina in Marea lor Britanie.Nu vreau sa cad in capcana minciunilor aruncate de politicieni, indiferent din ce tara vin ei.Pana in prezent tarile europene cu pretentii au dorit Romania in UE pentru ca aveau nevoie de un cos de gunoi si l-au gasit aici. Nu ar trebui sa cada nimeni in capcana vorbelor politicienilor.Sigur, exista o gramada de persoane care nu urmaresc decat ajutoarele sociale din tarile europene dar nu arucand in zoaie intr-un popor intreg  nuse rezolva problema.Metoda lor demonstreaza clar ca sunt niste pramatii.

8 comentarii:

  1. Conteaza si opinia publica, crede-ma. Stau intre ei si aud. Doar ca sunt prea cu bun simt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am spus ca nu conteaza.Am spus ca opinia publica se educa , se manipuleaza, oamenii nu au nici timp nici chef sa vada realitatea asa cum e ea .Noi ar trebui sa fim primii interesati sa fim respectati.Italienii in timp ce ne tiganeau pe toate drumurile isi aruncau deseurile toxice la noi.Alte tari fac acelasi lucru.Asta nu mai reprezinta opinia publica.Asta e un amestec de nepasare a noastra, ticalosie din partea celor pe care ii alegem sa ne conduca si fac asta si pentru ca noi n u ripostam si o nesimtire crunta din partea astora pe care tu ii consideri cu prea mult bun simt.Eu consider ca daca eu sunt civilizat si tu trebuie sa fii in raport cu mine .Fiind si tu civilizat nu pot sa spun ca esti super om ci ca pur si simplu ai capacitatea de a-mi raspunde egal.

      Ștergere
  2. Dar eu am vazut chiar saptamana trecuta tocmai contrariul pe BBC..chiar aratau intrebarea brtanicilor pusa chiar asa oarecum cu jind de ce oare romanii nu vor sa vina si ei in UK atunci cand le va da voie la anul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca politicienii nu s-ar mai baga in relatiile interumane probabil ca ar fi mai putin nationalism exagerat .

      Ștergere
  3. Off topic, tot pe BBC am citit ca s-a modificat testul de cetatenie britanica pt cei care vor sa devina cetateni acolo ! Acum e ca un test de istorie si cultura britanica si e FFFF greu ! Chiar sincer cred ca si pt britanicul mediu e ff greu ! De ex uite aici o mica mostra, sa va testati si voi sa vedeti cum ati reusit sa raspundeti fata de populatia generala,

    http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/magazine/4099770.stm

    Eu am luat numai 5 din 14 !

    Ha ! Ha ! Au si facut o parodie, uite aicea, ca sa va simtiti mai bine daca ati luat nota mica la primul test !

    http://www.bbc.co.uk/comedy/comeflywithme/citizenship/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar stii care e testul pentru a deveni cetatean roman? Te asigur ca peste 50% din romani nu l-ar trece .

      Ștergere
    2. Eu am luat 8 din 14 .Cu putin efort pot sa devin cetatean britanic:).Intrebarile din test sunt mai calde decat cele din chestionarul pentru cetatenia romana.

      Ștergere
    3. Ha ! Ha ! Am incercat sa gasesc cateva mostre de intrebari din testul de romana pe net, dar nu am gasit ceva serios, numai asa de nivel comic sau de zvon. Chiar as fi fost si eu curios sa incerc sa vad cate as fi stiut sa raspund de ex din 10 sau 12 intrebari, daca s-ar gasi o lista serioasa pe undeva.

      Ștergere