marți, 29 ianuarie 2013

Prost si cu gura mare

"Foarte bine face Mare Britanie, romanii nu au dreptul la munca si rezidenta in Regat. Este un popor care aduce numai rusine, necaz tarii noastre oriunde merg. Fura, omoara, cersesc etc. A-ri trebui exilat din toate tarile Europene."
Am redat un comentariu al unei fete Andra, pe baza unui articol aparut in presa cu privire la atitudinea Marii Britanii fata de romani si bulgari.Acesta este nivelul celor care dintr-o imensa prostie care ii compleseste in lipsa unei minime educatii, arunca cu mizerii peste ceea ce din bun simt ai putea sa vezi ca reprezinta originea ta .Bravo voua , tuturor celor care nu sunteti capabili sa ganditi dar aveti tupeul sa murdariti .

6 comentarii:

  1. e o atitudine specifica. nu vrem sa facem deosebirile necesare. nu suntem realisti si echilibrati. traim si gandim mereu in extreme. ori suntem criminalii Europei, ori suntem zeii acesteia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca fata asta are dreptate in ceea ce-o priveste. Oameni ca ea aduc numai rusine, necaz tarii noastre oriunde merg. Fura, omoara, cersesc etc. Cei ca Andra asta ar trebui exilati din toate tarile europene. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As vrea sa ii gasesc scuze acestei fete dar e o vorba :dupa 20 de ani esti direct responsabil fata de educatia ta .

      Ștergere
  3. Nu trebuie sa te superi. Nu tine de IQ. E doar o varianta de self-hate. E destul de comuna la oamenii care au fost ei insisi minoritari undeva candva si au cam fost asa aratati cu degetul de altii, sau au avut ei perceptia asta ca altii ii arata cu degetul cam acuzator sau dispretuitor, chiar daca nu era ceva clar de ce. E doar un fel de ura de sine sau de o parte din sine care e apoi proiectata in mediul inconjurator si pe altii. E de nivel mai comun chiar si la copii, chiar si daca nu o duc rau de loc decat poate ca nu sunt prea populari la scoala sau intr-o clasa cu copii total noi. E o chestie de imaturitate din care de obicei se iese la un moment dat, la unii mai repede, imediat ce inceteaza sa fumeze crack cocaina sau dorm un somn mai odihnitor dupa o perioada in care au fost nedormiti si au baut prea multe cafele fiind stressai si de vreun examen, la altii mai incet pe masura ce cresc in varsta si se maturizeaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite, ca tot doream sa-i gasesc fetei asteia o scuza .Bine ca ai intervenit tu.Ai gasit explicatia scuzabila .

      Ștergere